خواص گردو: مغزی که باید هر روز بخورید
تمدن بین النهرین از حدود 7000 سال پیش شروع به کشت درخت گردو کرد. از آن زمان، گردو که توسط رومیان به عنوان غذای خدایان در نظر گرفته شده است، در انواع دستور العمل ها، دسرها یا لیکورها استفاده می شود. در میان آنها می توان به ماکادمیا، بومی استرالیا، اسپند آمریکای شمالی و گردو اسپانیایی یا معمولی (Juglans regia) که به نام گردوی کاستیل نیز معروف است، اشاره کرد. گردو خواص زیادی دارد و فوایدی که به این میوه خشک نسبت داده می شود، برای کشف آنها به خواندن ادامه دهید! قیمت مغز گردو
گردو: چه مواد مغذی در رژیم غذایی شما نقش دارد؟
گردو به دلیل مقدار مواد مغذی موجود در آن یکی از مفیدترین آجیل ها از نظر سلامتی است که به عنوان یک "ابر غذا" در نظر گرفته می شود. آنها سرشار از اسیدهای چرب امگا 3، پروتئین، فیبر، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی ضروری هستند. یک وعده گردو حاوی مواد مغذی کلیدی مانند اسید آلفا لینولنیک (ALA، نوعی امگا 3)، ویتامین E، منیزیم، روی، فسفر و مس و غیره است. این ترکیب بی نظیر از مواد مغذی، گردو را به غذایی بسیار جالب تبدیل می کند تا در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید. مقدار توصیه شده روزانه آجیل بین 20 تا 30 گرم است که معادل مصرف بین 4 تا 7 آجیل است. با در نظر گرفتن یک وعده 25 گرمی به عنوان مرجع، ارزش غذایی آن به شرح زیر است: خرید آجیل و خشکبار
چند مهره باز
یک مهره باز
ارزش غذایی گردو
در هر وعده 25 گرم
ارزش انرژی: 153 کیلو کالری
چربی: 14.8 گرم
– اشباع: 1.6 گرم
– تک غیراشباع: 2.3 گرم
– اشباع نشده: 10 گرم
کربوهیدرات: 0.8 گرم
فیبر: 1.3 گرم
پروتئین: 3.5 گرم
آب: 4.6 گرم
خواص گردو و فواید سلامتی
علم فواید سلامتی متعددی را به مصرف گردو نسبت می دهد.
مصرف منظم این آجیل برای سیستم قلبی عروقی، عصبی، گوارشی و تناسلی مفید است و به دلیل ترکیبات غذایی آن می تواند به بهبود خواب و حافظه کمک کند. مطالعات مختلف نقش این آجیل را در کاهش ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، دیابت، سرطان و بیماری های التهابی نشان می دهد.
1- به کاهش وزن کمک می کند و ما را خوشحال می کند
این ماده غذایی بسیار مقوی و پرانرژی است، علاوه بر اینکه سرشار از فیبر و کربوهیدرات کم است، به دلیل قدرت سیر کنندگی در رژیم های غذایی برای کاهش وزن مناسب است.
علاوه بر این، گردو سطح سروتونین را افزایش میدهد که احساس گرسنگی را کاهش میدهد و باعث میشود احساس بهتری داشته باشیم.
2- منبع مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها
گردو آجیل با بیشترین آنتی اکسیدان است که در میان آنها ویتامین E برجسته است و به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند. مواد معدنی متعددی مانند پتاسیم که به عملکرد اعصاب و انقباض ماهیچه ها کمک می کند، روی که در سیستم ایمنی نقش دارد، منیزیم و فسفر را فراهم می کند. به دلیل محتوای ویتامین های B مانند اسید فولیک، ویتامین B1 یا تیامین و B6 یا پیریدوکسین که عملکرد صحیح مغز را تقویت می کند، متمایز است.
3- خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند
یکی از فواید گردو که آنها را بسیار خاص میکند، پروفایل لیپیدی آن با ترکیبی بسیار جالب از چربیها و اسیدهای غیراشباع چندگانه است. 90 درصد چربی های موجود در آن غیراشباع هستند، حاوی اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه، مانند امگا-6 (لینولئیک اسید) و امگا-3 (اسید آلفا-لینولنیک)، با اثر محافظتی قلب و کاهش خطر تصلب شرایین با کاهش کلسترول. در یک وعده 25 گرمی گردو، 1.6 گرم امگا 3 دریافت می کنید که مقدار توصیه شده روزانه 1.6 گرم برای مردان و 1.1 گرم برای زنان را پوشش می دهد.
نشان داده شده است که پیروی از الگوی رژیم غذایی مدیترانه ای که شامل 30 گرم آجیل در روز است که حداقل نیمی از آنها گردو است، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را تا 30 درصد کاهش می دهد.
4- بهبود عملکرد شناختی
به دلیل محتوای بالای امگا 3 و ترکیبات آنتی اکسیدانی، استرس اکسیداتیو و التهاب را محدود کرده و به عملکرد صحیح سیستم عصبی کمک می کند و به بهبود توانایی تمرکز و عملکرد شناختی کمک می کند. مطالعات مختلف فواید گردو در رژیم غذایی را برای محافظت در برابر بیماری هایی مانند آلزایمر برجسته می کند.
گردو در یک سبد
تکان دادن آجیل
خوردن گردو در شب چه فوایدی دارد؟
گردو حاوی تریپتوفان، یک اسید آمینه ضروری است که بدن از آن سروتونین، یک انتقال دهنده عصبی مرتبط با خلق و خو و کاهش سطح استرس و همچنین تنظیم اشتها، می سازد.
گردو اگرچه در مقدار بسیار متوسطی (0.2 نانوگرم در گرم) حاوی ملاتونین است، هورمونی که وظایف مهمی را در بدن انجام می دهد، مانند تنظیم چرخه خواب و بیداری و قدرت آنتی اکسیدانی بالایی دارد.
بنابراین، مصرف آجیل در شب یا قبل از خواب می تواند به بهبود کمک کند
Comments
Post a Comment