پسته چیست، 10 فایده، خواص و نحوه مصرف آن
پسته یا پسته مغزی است که فواید زیادی برای سلامتی دارد، از جمله کمک به کنترل دیابت، حفظ وزن، کاهش فشار خون و پیشگیری از برخی بیماریها مانند انفارکتوس میوکارد، تصلب شرایین و سرطان. قیمت پسته احمد آقایی امروز
این فواید به این دلیل است که این میوه سرشار از آنتی اکسیدان است و از نظر تغذیه ای بسیار کامل است و منبع پروتئین، فیبر، اسیدهای تک غیراشباع، مواد معدنی و ویتامین ها است.
پسته از خانواده Anacardiaceae است و دارای پوسته سفت با میوه ای سبز مایل به زرد در داخل است که می توان آن را به شکل طبیعی مصرف کرد یا به عنوان پیش غذا برشته کرد. علاوه بر این، می توان از آن به عنوان یک ماده در آماده سازی های مختلف آشپزی مانند سالاد، سس، نان، آرد، گرانولا و بستنی استفاده کرد.
تصویر گویا شماره 1
فواید خوردن پسته
پسته به دلیل خواصی که دارد فواید سلامتی مختلفی دارد که شامل موارد زیر است:
1. کاهش کلسترول و تری گلیسیرید
پسته دارای مقادیر زیادی آنتی اکسیدان مانند پلی فنول و فیتوسترول است و همچنین حاوی اسیدهای چرب تک غیراشباع و فیبر است که به کاهش سطح کلسترول LDL به نام کلسترول بد و تری گلیسیرید در خون کمک می کند و در عین حال سطح کلسترول HDL را افزایش می دهد "خوب" به این ترتیب بدن را سالم نگه می دارد و از بیماری های قلبی عروقی مانند تصلب شرایین، سکته مغزی و انفارکتوس میوکارد جلوگیری می کند. خرید آنلاین آجیل
2. بهبود توانایی شناختی
پسته با توجه به ظرفیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی زیادی که دارد، به جلوگیری از زوال شناختی و کاهش حافظه که با افزایش سن رخ می دهد، کمک می کند، علاوه بر این به عنوان یک عامل محافظتی در برابر بیماری های عصبی، مانند آلزایمر و زوال عقل پیری عمل می کند.
3. برای سلامت روده مفید است
پسته حاوی مواد شیمیایی گیاهی و مقادیر مناسبی از فیبر با خواص پری بیوتیکی است که باعث ارتقای سلامت روده، رشد و نگهداری باکتریهای مفید برای بدن، در نتیجه بهبود سیستم ایمنی، کاهش حالات التهابی روده و پیشگیری از بیماریهایی مانند سرطان روده بزرگ میشود. درباره پری بیوتیک ها و سایر غذاهای حاوی آنها بیشتر بدانید.
4. دیابت را کنترل کنید
این میوه خشک حاوی مقادیر خوبی از فلاونوئیدها، مواد آنتی اکسیدانی است که به تنظیم عملکرد انسولین کمک می کند و بر چندین آنزیم که قند خون را متعادل می کنند، تأثیر مثبت می گذارد و برای پیشگیری و درمان دیابت مهم است.
علاوه بر این، مصرف پسته همراه با وعده های غذایی خوب است، زیرا سرشار از چربی، فیبر و پروتئین است و باعث تاخیر در هضم غذا و کنترل بهتر سطح قند خون می شود.
5. جلوگیری از سرطان
این آجیل می تواند از انواع مختلف سرطان جلوگیری کند، زیرا دارای اجزای آنتی اکسیدانی است که با خنثی کردن رادیکال های آزاد، جلوگیری از آسیب اکسیداتیو سلولی و رشد سلول های تومور عمل می کند.
6. کاهش فشار خون
پسته به کاهش فشار خون کمک می کند، زیرا دارای خواص ضد التهابی و سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم است که باعث دفع املاح از بدن می شود و همچنین دارای مقادیر مناسبی منیزیم است که گردش خون را بهبود می بخشد و برای درمان مفید است. فشار خون شریانی
به همین ترتیب، پسته حاوی ال-آرژنین، یک اسید آمینه است که در بدن به عنوان اکسید نیتریک متابولیزه می شود، که به عنوان یک گشادکننده عروق عمل می کند و به افزایش جریان خون کمک می کند و سلامت رگ های خونی را بهبود می بخشد. با فواید آرژنین و سایر غذاهای حاوی آن بیشتر آشنا شوید.
7. وزن بدن را حفظ کنید
در برخی از مطالعات [1] [2] ثابت شده است که مصرف متوسط پسته در کنار یک رژیم غذایی متعادل به شما امکان کنترل و حتی کاهش وزن را می دهد، زیرا به دلیل داشتن مقدار فیبر و پروتئین و اسیدهای چرب اثرات سیر کننده دارد. کمک به کاهش مصرف غذا و کاهش اضطراب در مصرف شیرینی جات.
علاوه بر این، اگرچه این میوه غذایی بسیار کالری است، اما ثابت شده است که چربی های موجود در این میوه به مقدار کمتری جذب بدن می شود و کالری کمتری نسبت به آن تامین می کند.[3]
اگر می خواهید BMI و وزن ایده آل خود را بدانید، داده ها را در ماشین حساب زیر وارد کنید:
ارتباط جنسی
زنان
مرد
خطا
سن
مثال: 35
سال ها
خطا
ارتفاع
مثال: 165
سانتی متر
خطا
وزن
مثال: 62.5
کیلوگرم
خطا
محاسبه
8. رشد عضلات را تحریک کنید
پسته دارای مقادیر خوبی پروتئین با کیفیت خوب است که در ساختار خود شامل تمام اسیدهای آمینه ضروری است که بدن ما برای انجام وظایف حیاتی خود به آن نیاز دارد. هست
Comments
Post a Comment