خواص مصرف بادام هندی
بادام هندی قبلاً به نام بدی معروف بود زیرا کالری و چربی بالایی در نظر گرفته می شد. با این حال، تحقیقات نشان میدهد که اسید استئاریک موجود در بادام هندی سطح LDL را کاهش میدهد. بادام هندی دارای پروتئین، چربی های خوب و مواد معدنی مانند منگنز، روی، منیزیم است که به کاهش خطر بیماری ایسکمیک قلبی کمک می کند. قیمت بادام هندی
وقتی صحبت از بادام هندی به میان میآید مراقب بخشهای آن باشید. روزانه حدود 5 تا 6 عدد بادام هندی برشته شده خام یا ساده قابل مصرف است.
چگونه آنها را بخوریم
• بادام هندی خام / ساده بدون نمک را می توان به عنوان میان وعده مصرف کرد.
• بادام هندی خرد شده را می توان روی سالاد، کاسه میوه، اسموتی ها و بلغور جو دوسر ریخت تا بافتی ترد داشته باشد.
• در حین تهیه ساندویچ، پوره درست کنید و روی نان پهن کنید.
• شیر بادام هندی جایگزین مناسبی برای شیر گاو است. میلک شیک و اسموتی را می توان با شیر بادام هندی درست کرد.
4. پسته
خوردن حدود 5 تا 6 عدد پیستای بدون نمک در روز به بهبود سلامت قلب، سطح هموگلوبین، تقویت سیستم ایمنی و بهبود سطح قند خون کمک می کند.
چگونه آنها را بخوریم
• بهترین راه برای خوردن پیستا، خوردن آن بدون نمک به عنوان میان وعده است.
• پیستای ساده برشته شده یا خرد شده را می توان به سالاد اضافه کرد یا پوره کرد و به سس سالاد اضافه کرد.
• پیستای آسیاب شده به صورت خمیری را می توان در دیپ و سس استفاده کرد.
• پیستای بدون نمک را به اسموتی ها و میلک شیک ها اضافه کنید تا مواد مغذی آن افزایش یابد.
5. بادام زمینی/بادام زمینی
بادام زمینی می تواند سطح انرژی را افزایش دهد و حاوی چربی های تک غیر اشباع و چند غیر اشباع است. اسیدهای چرب امگا 3 به دلیل وجود آنتی اکسیدانی به نام رسوراترول، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد و با سرطان ها، بیماری های دژنراتیو عصبی، بیماری آلزایمر، عفونت های ویروسی و قارچی مبارزه می کند. از استفاده از روغن بادام زمینی برای پخت و پز در دمای بالا خودداری کنید.
چگونه آنها را بخوریم
• بادام زمینی را می توان به روغن تبدیل کرد و در پخت و پز استفاده کرد.
• بادام زمینی ساده بو داده و بدون نمک و آب پز یک میان وعده سالم است. خوردن بادام زمینی خام با پوست به حفظ آنتی اکسیدان ها کمک می کند.
• آجیل برشته شده را پوره کنید تا به کره بادام زمینی تبدیل شود، یک نان سالم برای ساندویچ.
• از بادام زمینی برای تهیه چاتنی به همراه غذاهای مختلف صبحانه در هند استفاده می شود.
• بادام زمینی را می توان آسیاب کرد تا پودر ریز به دست آید. این را به خمیرهای روتی و پاراتاس یا به اسموتی ها اضافه کنید.
6. فندق
فندق منبع غنی امگا 6، اسیدهای چرب امگا 9، مس، روی، منیزیم، آهن و انرژی متراکم در طبیعت است. همچنین به کاهش سطح قند خون کمک می کند. پوست فندق سرشار از آنتی اکسیدان است، اما طعم آن ها تلخ است.
چگونه آنها را بخوریم
• فندق برشته نشده با پوست را می توان به عنوان میان وعده مصرف کرد.
• آجیل های پوست کنده برشته شده را می توان به صورت خمیر درآورد تا از نان پخش شود.
• پودر فندق آسیاب شده را می توان به کلوچه ها و کیک های خانگی اضافه کرد تا بافت و طعم آن بهتر شود.
• فندق برشته و خرد شده را به پودینگ های میوه ای خانگی اضافه کنید.
7. آجیل پکن
آجیل اسپند منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها و ویتامین های مختلف است و همراه با چربی های امگا 3 دارای خواص ضد التهابی است. خوردن 15 تا 20 دانه اسپند برای سلامتی مفید است.
چگونه آنها را بخوریم
• اسپند به صورت خام به عنوان میان وعده مصرف می شود.
• افزودن گردوی خرد شده به سالاد، بلغور جو دوسر و ماست باعث افزایش پروتئین و چربی های سالم می شود.
• همچنین می توان آنها را به عنوان تاپینگ روی سالاد، اسموتی و پاستا اضافه کرد.
افراد مبتلا به آلرژی به آجیل، مشکلات مربوط به معده، مشکلات کلیوی باید قبل از مصرف هر گونه آجیل با یک متخصص تغذیه واجد شرایط مشورت کنند.
Comments
Post a Comment